NBA: Favoritmi na titul pre najlepšieho smečiara Antetokounmpo a LaVine

NETKY.SK • 28 Január 2015, 12:47 • 2 min
NBA: Favoritmi na titul pre najlepšieho smečiara Antetokounmpo a LaVine

NEW YORK - Štvorica basketbalistov Zach LaVine (Minnesota Timberwolves), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Victor Oladipo (Orlando Magic) a Mason Plumlee (Brooklyn Nets) si zmerajú sily v súťaži o najlepšieho smečiara. Divácky najatraktívnejšia sprievodná akcia blížiaceho sa All-Star víkendu sa uskutoční v predvečer exhibičného Zápasu hviezd NBA.

slovakia

left justify in out

"Pripravte dosky a obruče, idem si pre ne," napísal na sociálnej sieti Twitter rozohrávač Minnesoty LaVine, ktorý bude spoločne s gréckym rodákom Antetokounmpom najväčším favoritom na zisk prestížneho titulu. Menšie šance sa dávajú Oladipovi, štvoricu dopĺňa Plumlee z domáceho klubu Nets.

 

Sprievodné akcie All-Star víkendu sa uskutočnia v domovskej hale Brooklynu Barclays Center, samotný Zápas hviezd potom o deň neskôr (15. februára) v newyorskej Madison Square Garden.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies