NBA: Fantastický LeBron James zlomil Boston a dostal Cleveland opäť do finále

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 10:23 • 2 min
NBA: Fantastický LeBron James zlomil Boston a dostal Cleveland opäť do finále

New York - Basketbalisti Clevelandu Cavaliers postúpili do finále NBA. V noci na pondelok triumfovali na palubovke Bostonu Celtics 87:79 a sedemzápasovú sériu finále play off Východnej konferencie vyhrali 4:3. Hostí priviedol do štvrtého finále prestížnej súťaže za sebou LeBron James 35 bodmi.

slovakia

left justify in out

Boston v TD Garden prehral prvý duel v tohtoročnom play off a práve v najmenej vhodnej chvíli. Predtým pred domácim publikom vyhral desať zápasov za sebou. James okrem bodov pridal aj 15 doskokov a 9 asistencií. Zahrá si tak celkovo už v deviatom finále, ôsmom za sebou. Hoci "Cavs" hrali bez Kevina Lovea, ktorého v minulom zápase vyradil otras mozgu, zabral im Jeff Green. Ten proti bývalému klubu zaznamenal 19 bodov a osem doskokov.

 

Vo finále sa Cleveland stretne s víťazom Západnej konferencie, ktorým bude úspešnejší z dvojice Golden State Warriors - Houston Rockets. V tejto sérii je stav nerozhodný 3:3, obhajca titulu Golden State nastúpil v rozhodujúcom súboji na palubovke texaského tímu v noci na utorok (3.00 SELČ).

 

play off NBA

finále Východnej konferencie - 7. zápas:

 

Boston - Cleveland 79:87

/konečný stav série: 3:4, do finále postúpil Cleveland/

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies