NBA: Dvojičky Morrisovci vraj zmlátili matkinho nápadníka

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 10:26 • 2 min
NBA: Dvojičky Morrisovci vraj zmlátili matkinho nápadníka

PHOENIX - Basketbalové dvojičky Marcus a Markieff Morrisovci prežívajú prelomovú sezónu v NBA, ale v najbližšom čase budú riešiť aj problémy so zákonom. Polícia vo Phoenixe, kde obaja hrajú za Suns, ich stíha pre podozrenie z fyzického útoku na muža menom Erik Hood. Do prípadu sú zapletené ďalšie tri osoby.

slovakia

left justify in out

Hood sa podľa výpovede stal terčom útoku 24. januára po zápase univerzitnej basketbalovej súťaže. Priblížil sa k nemu jeden z priateľov Morrisovcov a vzápätí dostal úder do chrbta. Keď sa snažil dobehnúť k svojmu autu, niekto ho zrazil k zemi, kde ho jeden z agresorov držal, kým ho zvyšní štyria vrátane Morrisovcov kopali a udierali. Všetci piati útočníci ušli z miesta činu autom značky Rolls-Royce Phantom, keď sa priblížili náhodní svedkovia.


Marcus a Markieff účasť na udalosti zatĺkajú, hoci ich identifikoval jeden zo svedkov. Prokurátor okresu Maricopa Bill Montgomery v priebehu nasledujúcich pár týždňov rozhodne, či vznesie proti súrodencom obvinenia.


Tridsaťšesťročný Hood pôsobil na strednej škole vo Philadelphii, ktorú navštevovali aj Morrisovci, príležitostne viedol tréningy basketbalového tímu a vozieval ich domov. Dvojičky s ním prerušili kontakt po tom, ako zistili, že si chcel niečo začať s ich matkou. Bolo to približne rok pred draftom NBA 2011, v ktorom si Markieffa vybral Phoenix a Marcusa Houston. Od roku 2013 hrajú krídelníci spolu za Suns. V tejto sezóne má Markieff pevné miesto v základnej zostave, postupne sa do nej dostáva aj Marcus.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies