NBA: Durantov návrat na palubovky sa odkladá

NETKY.SK • 21 Marec 2015, 10:18 • 2 min
NBA: Durantov návrat na palubovky sa odkladá

NEW YORK - Návrat amerického basketbalistu Kevina Duranta na palubovky zámorskej NBA sa nateraz odkladá. Najužitočnejší hráč uplynulej sezóny pre chronické problémy s pravým chodidlom vynechal 41 duelov aktuálneho ročníka a jeho tím Oklahoma City Thunder ho v piatok stiahol z basketbalových aktivít.

slovakia

left justify in out

Elitný krídelník sa 23. februára podrobil druhej operácii problémovej končatiny, ale ani ďalší chirurgický zákrok mu nepomohol. "Rozhodli sme sa, že Kevin potrebuje viac lekárskej starostlivosti. Vráti sa až vtedy, keď budú jeho zdravotné problémy kompletne vyriešené," uviedol pre oficiálny web súťaže generálny manažér klubu Sam Presti.

 

Dvadsaťšesťročný Durant stihol odohrať 27 duelov so štatistikami 25,4 bodu, 6,6 doskoku a 4,1 asistencie na zápas. Oklahoma sa bez neho trápi, Thunder s bilanciou 38 výhier, 30 prehier bojujú o účasť v play off. Aktuálne im v 15-člennej Západnej konferencii patrí ôsme miesto.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies