NBA: Durant túži hrať za Oklahomu do konca kariéry

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 09:46 • 2 min
NBA: Durant túži hrať za Oklahomu do konca kariéry

OKLAHOMA CITY - Hviezdny Američan Kevin Durant v drese Oklahomy od sezóny 2007/2008 márne čaká na titul šampióna basketbalovej NBA, ale ani po rokoch nemá napriek tejto skutočnosti nijaké zajačie úmysly.

slovakia

left justify in out

"Milujem to tu. Milujem spoluhráčov, mesto, skutočne nepremýšľam o odchode inam. Patrím medzi tých hráčov, čo by radi strávili celú kariéru na jedinom mieste. Som ten typ ako Kobe Bryant, Tim Duncan či Dirk Nowitzki," vyznal sa 26-ročný krídelník v Revolt TV.


Rodák z Washingtonu pre vážne problémy s pravou nohou vyžadujúce si operačný zákrok odohral v aktuálnom ročníku iba 27 zápasov a nepomôže Thunder v play-off, kam tím napriek jeho absencii smeruje. Zmluvu s klubom má Durant ešte na nasledujúcu sezónu, zarobí v nej 21,2 milióna dolárov. "Nikdy neviete, čo prinesie budúcnosť, ale rád by som zostal v Oklahome a videl tu po konci kariéry vyradený môj dres," prezradil.


Duranta si vybrali Seattle Supersonics v drafte 2007 z 2. miesta, klubu je odvtedy verný aj po presťahovaní organizácie do Oklahomy. V základnej časti odohral 569 zápasov s priemermi 27,3 bodu, 6,9 doskoku a 3,5 asistencie na jeden duel. V play-off nastúpil 73-krát. Je štvornásobným kráľom strelcov NBA a ešte stále jej úradujúcim najužitočnejším hráčom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona