NBA: Durant s LeBronom v prvom tíme hviezd

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 08:57 • 2 min
NBA: Durant s LeBronom v prvom tíme hviezd

NEW YORK - Najužitočnejší hráč a najlepší strelec tohto ročníka basketbalovej NBA Kevin Durant sa v súlade s predpokladmi objavil na všetkých 125 lístkoch v hlasovaní do prvého tímu hviezd sezóny 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Spoločne s 25-ročným krídelníkom Oklahomy sa v pomyselnej elitnej pätice objavil ôsmykrát LeBron James z Miami, ktory teraz chybali na jednom lístku. V top 5 jsou dalej rozohrávači Chris Paul (Los Angeles Clippers) James Harden (Houston) Spoločne s Najlepšie brániacim hracom ročníka Joakimom Noahom (Chicago).

V Druhom All-Star čas jsou Tony Parker (San Antonio), Stephen Curry (Golden State), Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Kevin Love (Minnesota), Dwight Howard (Houston). Páči sa tretieho tímu hviezd sa prepracoval portlandský spoluhráčmi Damian Lillard, LaMarcus Aldridge, Goran Dragic z Phoenixu, Tahuna Indiany Paul George podkošový pilier Charlotte Al Jefferson. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies