NBA: Duncan ide ďalej, pomáha prehovoriť Aldridgea

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 10:13 • 2 min
NBA: Duncan ide ďalej, pomáha prehovoriť Aldridgea

SAN ANTONIO - Basketbalový príbeh Tima Duncana sa nekončí. Bude mať ďalšie, už 19. pokračovanie, ako inak, v drese tímu NBA San Antonio Spurs.

slovakia

left justify in out

"Budúcu sezónu ma nájdete na ihrisku," odkázal prostredníctvom San Antonio Express-News podkošový veterán, ktorý počas nadchádzajúceho ročníka 25. apríla oslávi 40. narodeniny.


O Duncanovom pokračovaní vládli pochybnosti od prehry obhajcov titulu v prvom kole tohtoročného play-off v sedemzápasovej sérii s Los Angeles Clippers. Štvrtkové oznámenie ich však zažehnalo. Rodák z Panenských ostrovov má za sebou obdivuhodnú sezónu. V priemere strieľal 13,9 bodu, ponúkal 3 asistencie a 2 bloky na zápas, čo mu pri bilancovaní vynieslo miesto v treťom ideálnom tíme súťaže a v druhom s najlepšími brániacimi hráčmi.


Duncan je v NBA pojem a Spurs chcú využiť jeho charizmu na získanie LaMarcusa Aldridgea z Portlandu, ktorý sa ako voľný hráč rozhoduje, kde bude pokračovať jeho kariéra. Preto nechýbal v minivýprave, ktorá sa vybrala do Los Angeles na rozhovor so žiadaným krídelníkom. Jeho výsledok môže dať odpoveď aj na otázku, či Duncan podpíše novú zmluvu so Spurs. V San Antoniu navyše čakajú, ako sa vyjadria Manu Ginóbili a Tony Parker, ďalší dvaja hráči víťaznej generácie klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies