NBA: Drummond či Green premiérovo v Zápase hviezd

NETKY.SK • 29 Január 2016, 09:08 • 2 min
NBA: Drummond či Green premiérovo v Zápase hviezd

NEW YORK - Andre Drummond (Detroit), Isaiah Thomas (Boston) a Draymond Green (Golden State) sa v nedeľu premiérovo v kariére predstavia v Zápase hviezd basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Od trénerov v lige si vyslúžili nomináciu medzi náhradníkov, ktorí budú na lavičke čakať na svoju šancu. Otváracie päťky Východnej aj Západnej konferencie na základe hlasovania fanúšikov oznámili už pred týždňom, aj v nich figuruje jeden novic - Kawhi Leonard zo San Antonia.

Celkovo už jedenástu nomináciu si teraz dodatočne vyslúžil pivot Miami Chris Bosh, deviatykrát sa predstaví Chris Paul. Pre LaMarcusa Aldridgea pôjde o piatu účasť, ale prvú po odchode z Portlandu do San Antonia. James Harden si zahrá štvrtý raz.

Exhibícia sa uskutoční v nedeľu 14. februára v torontskom Air Canada Centre. Západ vlani v newyorskej Madison Square Garden zdolal Východ 163:158, v historickej bilancii upravil na 27:37 zo svojho pohľadu.

Zostavy Zápasu hviezd NBA 2016:

VÝCHODNÁ KONFERENCIA

Základná päťka (vzišla z hlasovania fanúšikov): Dwyane Wade (Miami), Kyle Lowry (Toronto), LeBron James (Cleveland), Paul George (Indiana), Carmelo Anthony (New York)
Lavička: Chris Bosh (Miami), Jimmy Butler (Chicago), DeMar DeRozan (Toronto), Andre Drummond (Detroit), Paul Millsap (Atlanta), Isaiah Thomas (Boston), John Wall (Washington)
Tréner: Tyronn Lue (Cleveland)

ZÁPADNÁ KONFERENCIA
Základná päťka: Stephen Curry (Golden State), Russell Westbrook, Kevin Durant (obaja Oklahoma City), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (San Antonio)
Lavička: Draymond Green, Klay Thompson (obaja Golden State), LaMarcus Aldridge (San Antonio), DeMarcus Cousins (Sacramento), Anthony Davis (New Orleans), James Harden (Houston), Chris Paul (Los Angeles Clippers)
Tréner: Gregg Popovich (San Antonio)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies