NBA: Draymonda Greena obvinili z napadnutia

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 10:04 • 2 min
NBA: Draymonda Greena obvinili z napadnutia

EAST LANSING - Americký basketbalista Draymond Green má na krku obvinenia z napadnutia a ublíženia na zdraví.

slovakia

left justify in out

Krídelník Golden State sa v nedeľu v skorých ranných hodinách dostal do konfliktu s iným mužom v areáli Michiganskej štátnej univerzity v East Lansingu, kde ako študent v rokoch 2008 - 2012 hrával za miestnych Spartans. Obeť podľa polície neutrpela žiadne zranenia. Útočníkovi hrozí odňatie slobody na 93 dní. "Sme v kontakte s organizáciou Warriors, zhromažďujeme informácie," povedal hovorca NBA Mike Bass.

 

Greena nominovali do amerického tímu pre olympijské hry v Riu de Janeiro. V minulej sezóne získal s Warriors titul v NBA, ale tento rok Kalifornčanom nevyšiel pokus o obhajobu, keď vo finálovej sérii s Clevelandom premárnili náskok 3:1 na zápasy. Dvadsaťšesťročný rodák z michiganského Saginaw sa navyše prezentoval nečistou hrou, keď už vo finále Západnej konferencie vzbudil pozornosť kopancom medzi nohy Stevena Adamsa z Oklahomy City a potom vo štvrtom súboji s Clevelandom udrel rukou do rokroku LeBrona Jamesa a pre trest nemohol nastúpiť v piatom stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies