NBA: Detroit zrušil trojvýmenu s Houstonom a Philadelphiou

NETKY.SK • 23 Február 2016, 08:26 • 2 min
NBA: Detroit zrušil trojvýmenu s Houstonom a Philadelphiou

CLEVELAND - Klub basketbalovej NBA Detroit Pistons zrušil v pondelok trojvýmenu s klubmi Houston Rockets a Philadelphia 76ers. Dôvodom je nevyhovujúci zdravotný stav niektorého zo zúčastnených hráčov, podľa informácií na oficiálnom webe NBA ide o pivota Donatasa Motiejunasa.

slovakia

left justify in out

Houston poslal minulý týždeň do Detroitu rozohrávača Marcusa Thorntona a litovského centra Motiejunasa, opačným smerom putoval Joel Anthony a chránený výber v prvom kole tohtoročného draftu. Houston si tiež zabezpečil draftové práva na nigérijského krídelníka Chukwudiebereho Maduabuma z Philadelphie.

 

"Je to sklamanie, pretože v Donatasovi sme videli možnosti. Vykonali sme potrebné opatrenia a zhodli sa, že by to bolo príliš riskantné," povedal tréner Pistons Stan van Gundy, ktorý je aj klubovým prezidentom, pred pondelkovým duelom na palubovke Clevelandu. Pistons zdolali Cavaliers 96:88. Anthony bude k dispozícii Detroitu už na stredajší zápas proti Philadelphii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies