NBA: DeRozan ďalších päť rokov v Toronte

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 11:06 • 2 min
NBA: DeRozan ďalších päť rokov v Toronte

TORONTO - Za päť rokov 139 miliónov amerických dolárov - také sú podľa médií podmienky kontraktu, aký jediný kanadský klub v severoamerickej NBA uzavrel so strieľajúcim rozohrávačom DeMarom DeRozanom.

slovakia

left justify in out

"Udržať ho bola naša top priorita v medzisezónnom období. Je lídrom klubu a kľúčovým faktorom nášho úspechu, ilustruje kultúru, ktorú rozvíjame. Teší nás, že DeMar aj po siedmich sezónach prejavil záujem zotrvať v Toronte, aby nám pomohol pokračovať v budovaní majstrovského programu," uviedol generálny manažér Raptors Masai Ujiri.

 

Dvadsaťšesťročný DeRozan, ktorý sa s americkou reprezentáciou chystá na svoje prvé olympijské hry, odohral za Toronto dosiaľ 521 stretnutí v základnej časti s priemermi 18,1 bodu, 3,9 doskoku a 2,6 asistencie. V play-off zasiahol do 31 duelov, dvakrát sa predstavil v Zápase hviezd NBA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies