NBA: Deng doplatil na hazard Chicaga s Bynumom

NETKY.SK • 7 Január 2014, 09:39 • 2 min
NBA: Deng doplatil na hazard Chicaga s Bynumom

CHICAGO - Basketbalový Cleveland vyriešil zamotanú situáciu okolo Andrewa Bynuma výmenou za Luola Denga z Chicaga. Spolu s problémovým pivotom sa Cavaliers zbavili aj troch budúcich výberov v draftoch NBA. Bynuma v závere decembra klub suspendoval za "správanie poškodzujúce tím" a začal intenzívne pracovať na výmene 26-ročného podkošového hráča.

slovakia

left justify in out

Bynum vynechal celý uplynulý ročník pre problémy s kolenami, v tohtosezónnych 24 zápasoch má priemer 8,6 bodu a 5,3 doskoku na jeden duel. V rokoch 2009 a 2010 získal s Los Angeles Lakers titul šampióna. V auguste 2012 sa v rámci výmeny Dwighta Howarda z Orlanda do Lakers ocitol vo Philadelphii, za ktorú však pre spomenuté zdravotné patálie neodohral ani jeden zápas. 

Krídelník reprezentujúci Veľkú Britániu Deng nehral v NBA za iný klub ako Bulls a patril k ťahúňom mužstva. V tejto sezóne mal napriek ťažkostiam s achilovkou priemery 19 bodov, 6,9 doskoku a 3,7 asistencie na zápas. 

Chicago sa s bilanciou 14 víťazstiev, 18 prehier nachádza v Západnej konferencii na 6. mieste zaručujúcom účasť v play-off, Cleveland je trinásty (11-23). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies