NBA: Delaney si zahrá za Atlantu, Aldrich podpísal v Minnesote

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 10:38 • 2 min
NBA: Delaney si zahrá za Atlantu, Aldrich podpísal v Minnesote

NEW YORK - Americký basketbalista Malcolm Delaney si premiérovo zahrá v zámorskej NBA, keď dostal od tímu Atlanta Hawks kontrakt na dva roky.

slovakia

left justify in out

Dres mení aj Cole Aldrich, ten akceptoval ponuku od Minnesoty Timberwolves. Informáciu priniesol športový web Bleacher Report.

 

Delaney sa po piatich rokoch v európskom basketbale vracia späť do USA, za Hawks si vyskúša pôsobenie v najlepšej lige sveta. Americký rozohrávač naposledy obliekal dres ruského PBC Lokomotív Kubaň, kde priemerne dosahoval 16,3 bodu, 3,4 doskoku a 5,5 asistencie na zápas, čo mu vynieslo miesto v najlepšom tíme Euroligy za sezónu 2015/2016.

 

Lákavej finančnej ponuke neodolal ani Cole Aldrich, ktorý mení dres Los Angeles Lakers za Minnesotu Timberwolves. V novom tíme si počas trojročnej zmluvy príde na 22 miliónov amerických dolárov. Aldrich má za sebou doteraz najlepšiu sezónu, ako lavičkový hráč pomáhal v priemere tímu 5,5 bodmi a 4,8 doskokmi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies