NBA: Curryho za stratené lopty pokutuje vlastná matka

NETKY.SK • 21 Január 2015, 16:04 • 2 min
NBA: Curryho za stratené lopty pokutuje vlastná matka

OAKLAND - Stephen Curry je vo veku 26 rokov jedným z ašpirantom na honor najužitočnejšieho hráča basketbalovej NBA 2014/2015, ale žije pod prísnym maminým drobnohľadom.

slovakia

left justify in out

Stredného rozohrávača Golden State Warriors totiž vlastná matka pokutuje za stratené lopty. Myšlienka jej skrsla v hlave, keď ich synátor v jedinom dueli stratil na jej vkus priveľa. Sonya Curryová sa poradila s manželom Dellom, bývalým hráčom NBA a spoločne stanovili hranicu: tri stratené lopty na zápas a dosť. Každá ďalšia vyjde jej syna na 100 dolárov. "Páči sa mi to. Som súťaživý typ, mám rád takéto výzvy. Je to prospešné pre obe strany - pomáham mame a sám strácam menej lôpt," prezradil podľa San Francisco Gate obávaný trojkár, ktorý má v tejto sezóne priemer 3,2 stratenej lopty na jedno stretnutie. Zatiaľ ide o výrazné zlepšenie v porovnaní s uplynulým ročníkom (3,8). "Máme ústnu dohodu. Steph obľubuje takéto výzvy," potvrdila Curryho mama. Syn jej však nevypisuje šeky, ani nedáva peniaze v hotovosti. Ona mu len, zväčša prostredníctvom nevesty, necháva odkazy, aké módne kúsky by rada videla vo svojom šatníku. "Áno, myslím na to aj počas zápasov. Keď mám na konte dve straty, vravím si: 'Už ich nesmie byť viac'. Keď sú stratené lopty už štyri, je to ešte frustrujúcejšie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona