NBA: Curry v ankete All-Star zdolal Jamesa, zápas hviezd aj s bratmi Gasolovcami

NETKY.SK • 23 Január 2015, 11:41 • 2 min
NBA: Curry v ankete All-Star zdolal Jamesa, zápas hviezd aj s bratmi Gasolovcami

NEW YORK - Stephen Curry z Golden State Warriors dostal najväčšiu podporu v hlasovaní fanúšikov na All Star víkend zámorskej basketbalovej NBA a v závere predbehol aj hviezdneho LeBrona Jamesa z Clevelandu Cavaliers.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia vybrali desať hráčov do otváracích zostáv, ktorí sa predstavia v 64. edícii exhibičného zápasu 15. februára v Madison Square Garden v New Yorku. Ostatných hráčov určili 30 hlavní tréneri klubov NBA. Curry, ktorý si zahral v zápase hviezd aj vlani, dostal od fanúšikov 1.513.324 hlasov, kým James 1.470.483. "Je to ako splnený sen, znovu hrať v All-Star," povedal.

 

Do výberu sa dostali aj Kyle Lowry z Toronta Raptors, Carmelo Anthony z NY Knicks, John Wall z Washingtonu, Anthony Davis z New Orleans, Blake Griffin z LA Clippers, Kobe Bryant z LA Lakers a španielski bratia Pau a Marc Gasolovci. Prvýkrát v histórii sa tak v zápase hviezd objavia dvaja súrodenci, informovala agentúra Reuters.

 

Účasť Bryanta je však otázna, keďže si roztrhol sval v pravom ramene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies