NBA: Curry v Andrettiho monoposte a v tieni Ayeshy

NETKY.SK • 19 September 2016, 12:47 • 2 min
NBA: Curry v Andrettiho monoposte a v tieni Ayeshy

SONOMA - Najlepší hráč súčasnej basketbalovej NBA Stephen Curry vyrastal 20 minút cesty od slávneho automobilového oválu NASCAR Charlotte Motor Speedway, ale prvý raz si sadol za volant súťažného vozidla až vo vzdialenej Kalifornii.

slovakia

left justify in out

Pred nedeľňajšími záverečnými pretekmi formulového seriálu IndyCar zapózoval rozohrávač Golden State Warriors v monoposte Andrettiho tímu. Do modro-bielej kombinézy sa obliekla aj jeho šarmantná manželka Ayesha, ktorá plnila čestnú rolu vrchnej maršálky podujatia. Kanadská rodáčka sa preslávila ako kuchárka, vydala viacero kníh a plánuje spustiť vlastnú šou. "Vždy ju rád podporím v jej vášni, či už je to varenie alebo životný štýl. Mám radosť z jej úspechov, keď má šancu prezentovať sa a užiť si trochu zábavy ako dnes," povedal Curry a priznal, že napriek titulu šampióna NBA a dvoch ocenení pre najužitočnejšieho hráča sezóny patrí úloha celebrity v ich domácnosti manželke.

 

"Pravda je taká, že neviem uvariť nič. Keby si moja rodina mala vybrať medzi mnou a Ayeshou, prehral by som na plnej čiare. Keď jej vyšla kniha, tri dni za sebou som varil večeru. Bol to zlom, ale iba som sa riadil receptmi, nič viac," povedal Curry.

 

Preteky v Sears Pointe vyhral Francúz Simon Pagenaud v službách tímu Penske a potvrdil zisk titulu v celom seriáli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona