NBA: Curry aj napriek sile Lakers dúfa v ďalšiu dominanciu Golden State

NETKY.SK • 7 August 2018, 11:03 • 2 min
NBA: Curry aj napriek sile Lakers dúfa v ďalšiu dominanciu Golden State

WALNUT CREEK - Hráč klubu zámorskej basketbalovej NBA Golden State Warriors Stephen Curry je pripravený na to, že po trejde LeBrona Jamesa z Clevelandu do tímu Los Angeles Lakers sa budú dve hviezdy profiligy stretávať častejšie. Ich súboje boli ozdobou finálových sérií play-off v ostatných štyroch ročníkoch, najnovšie na seba častejšie natrafia aj v rámci základnej časti.

slovakia

left justify in out

Kým v uplynulej sezóne bol každý z nich súčasťou inej divízie, v ročníku 2018/2019 budú obaja pôsobiť v kluboch Západnej konferencie. Warriors a Lakers sú dokonca v tej istej Pacifickej divízii, čo znamená až štyri vzájomné stretnutia v priebehu základnej časti oproti doterajším dvom.

"Odkedy som súčasťou tejto súťaže, naša Oracle Arena hučala naplno zakaždým, keď k nám prišli hrať Lakers. Tento nový tím s niekoľkými mladíkmi by mohol spôsobiť revolúciu medzi fanúšikmi, ale dúfam, že Bay Area (metropolitná oblasť v okolí San Francisca, kde sídlia aj Warriors, pozn.) a naši podporovatelia budú mať kontrolou nad súťažou, pretože teraz sme na vrchole," zaželal si v interview pre agentúru AP 30-ročný rodák z Ohia Curry.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies