NBA: Crawford rekordný tretíkrát najlepším striedajúcim hráčom

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 08:43 • 2 min
NBA: Crawford rekordný tretíkrát najlepším striedajúcim hráčom

NEW YORK - Jamala Crawforda vyhlásili tretí raz v kariére za najlepšieho striedajúceho basketbalistu v NBA, čo sa v histórii ligy ešte nikomu nepodarilo.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný rozohrávač Los Angeles Clippers je tiež najstarším laureátom trofeje Kia NBA Sixth Man Award, prekonal samého seba spred dvoch rokov. Od amerických a kanadských žurnalistov získal rodák zo Seattlu 341 bodov, nasledujú Andre Iguodala z Golden State (288) a Enes Kanter z Oklahomy (182). Informoval o tom oficiálny server ligy.

Crawford naskočil do 74 zo 79 duelov základnej časti z lavičky, za takmer 27 minút na palubovke dosiahol priemery 14,2 bodu a 2,3 asistencie. V 33 stretnutiach nastrieľal minimálne 15 bodov. Výborne ovláda loptu, slušne strieľa z diaľky a z čiary trestného hodu stále patrí medzi najlepších v NBA. Najlepším šiestym hráčom bol už v rokoch 2014 a 2010 (vtedy ešte ako hráč Atlanty). Dvakrát sa to v minulosti podarilo Kevinovi McHalovi, Rickymu Pierceovi a Detlefovi Schrempfovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies