NBA: Cousins mávol rukou na rozhodcu, nezahrá si

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 12:41 • 2 min
NBA: Cousins mávol rukou na rozhodcu, nezahrá si

SACRAMENTO - Jeden z najpapuľnatejších basketbalistov v súčasnej NBA DeMarcus Cousins doplatil najmä na svoj podrezaný jazyk a posledné vystúpenie Sacramenta v tejto sezóne bude v stredu proti Phoenixu sledovať len v civile.

slovakia

left justify in out

Kľúčový pivot Kings si vykoledoval dištanc za šestnásť technických chýb, ktoré nazbieral v 71 zápasoch sezóny. Naposledy sa previnil v nedeľu proti Minnesote, keď ironicky mávol rukou na rozhodcu a inkasoval "téčko". Pri dosiahnutí spomenutého počtu prehreškov, ktoré nezahŕňajú fyzický kontakt a zväčša sa dávajú za nevhodný verbálny prejav, má každý hráč aj tréner v NBA stop na jeden zápas bez nároku na plat.

 

Vznetlivý Alabamčan je napriek 23 rokom na disciplinárnom oddelení súťaže známou firmou. Naposledy vo februári ho NBA dištancovala na jeden duel spojený s pokutou 20 000 dolárov za úder do brucha Houstončana Patricka Beverleyho. V uplynulej sezóne si vykoledoval dištanc celkovo trikrát, rady si s ním nevedeli dať ani vo vlastnom klube, kde ho suspendovali za neprofesionálne správanie poškodzujúce tím. Basketbalista je to pritom ako lusk, v tomto ročníku, štvrtom v jeho profesionálnej kariére, mal parádne priemery 22,7 bodu a 11,9 doskoku na zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies