NBA: Conley prepísal historické tabuľky, počas 5 rokov zarobí 153 miliónov

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 13:31 • 2 min
NBA: Conley prepísal historické tabuľky, počas 5 rokov zarobí 153 miliónov

MEMPHIS - Zámorský basketbalový klub Memphis Grizzlies prepísal v úvodný deň otvorenia trhu s voľnými hráčmi historické tabuľky. Mikeovi Conleymu ponúkol podľa informácií športovej televíznej stanice ESPN najvyšší kontrakt v histórii NBA, počas piatich rokov si príde na 153 miliónov amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rozohrávač bol na trhu jedným z najžiadanejších hráčov, ale nakoniec sa rozhodol pokračovať v Memphise, kde má za sebou svoju doteraz najlepšiu sezónu. Aj napriek zraneniu achilovky odohral 56 duelov s priemernou bilanciou 15,3 bodu, 6,1 asistencie, 2,9 doskoku a 1,2 zisku na zápas.

 

Conleyho kontrakt prekonal podľa ESPN prechádzajúci rekord Damiana Lillarda, ktorý si mal počas svojho päťročného kontraktu u Portland Trail Blazers prísť na 140,2 milióna amerických dolárov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies