NBA: Cleveland si chystá miesto pre LeBrona Jamesa

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 09:54 • 2 min
NBA: Cleveland si chystá miesto pre LeBrona Jamesa

CLEVELAND - Basketbalový Cleveland dláždi cestu pre návrat svojho strateného syna LeBrona Jamesa. Aby mohli Cavaliers ponúknuť najlepšiemu hráčovi súčasnosti maximálne podmienky zmluvy, sú pripravení obetovať výmenami s Bostonom a Brooklynom Jarretta Jacka, Sergeja Karasiova a Tylera Zellera, tvrdí nemenovaný zdroj zo zákulisia klubu.

slovakia

left justify in out

Nové zmluvy sa môžu v NBA začať podpisovať vo štvrtok 10. júla. James je po štyroch sezónach v Miami Heat voľným hráčom, v Clevelande doteraz pociťujú jeho odchod a spojenie s Dwyanom Wadom a Chrisom Boshom ako zradu. S floridským tímom hral vždy finále play-off, dvakrát z toho bol titul. 

 

V Las Vegas sa univerzálny krídelník stretol s prezidentom Miami Patom Rileym, ale ako sa rozhodol, nie je stále známe. Cavaliers majú vraj aj záložný plán, s Minnesotou rokujú o príchode Kevina Loveho. Timberwolves však údajne žiadajú za neho okrem iného jednotku tohtoročného draftu Andrewa Wigginsa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies