NBA: Chceme Phila, začína znieť arénou Lakers

NETKY.SK • 2 Január 2014, 10:30 • 2 min
NBA: Chceme Phila, začína znieť arénou Lakers

LOS ANGELES - Utorková šiesta prehra za sebou - navyše s najslabším tímom NBA Milwaukee - znamenajúca potvrdenie nelichotivej 13. priečky v Západnej konferencii už "dožrala" fanúšikov basketbalových Los Angeles Lakers natoľko, že ich halou Staples Center sa začal šíriť známy pokrik "Chceme Phila!".

slovakia

left justify in out

Priaznivci "žlto-purpurových" volajú na slávu koučovi Philovi Jacksonovi, ktorý priviedol tím v nedávnej minulosti k piatim titulom šampióna. Súčasný tréner Mike D'Antoni s hviezdnym minulosezónnym kádrom ledva postúpil do play-off, aj teraz je s bilanciou 13 - 19 ďaleko od jeho brehov. Kolektív sa borí so zraneniami, najväčšia hviezda tímu Kobe Bryant zasiahla iba do šiestich duelov.

Phil Jackson viedol Lakers naposledy v sezóne 2010/2011, keď stroskotali v konferenčnom semifinále na vtedajších neskorších šampiónoch z Dallasu. Spomenutý pokrik s jeho menom sa arénou ozýval aj v minulom ročníku. Lakers kraľovali v NBA pod jeho vedením v rokoch 2000, 2001, 2002, 2009 a 2010. Predtým priviedol k titulu dokonca šesťkrát Chicago Bulls. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies