NBA: Carter-Williams nechýba v nováčikovskej zostave sezóny

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 10:17 • 2 min
NBA: Carter-Williams nechýba v nováčikovskej zostave sezóny

NEW YORK - Michael Carter-Williams potvrdil titul Nováčik sezóny basketbalovej NBA 2013/14 jednomyseľným zaradením do najlepšej päťky prvoročiakov.

slovakia

left justify in out

Spolu s rozohrávačom Philadelphie sa do elitnej zostavy ročníka dostali Victor Oladipo z Orlanda, Trey Burke z Utahu, Mason Plumlee z Brooklynu a Tim Hardaway mladší z New Yorku Knicks. O zložení výberu hlasovalo 125 novinárov z USA a Kanady.

 

Dvadsaťdvaročného stredného rozohrávača Cartera-Williamsa si vlani z jedenástej pozície vybrali "Sixers" a urobili dobre. Rodák z Hamiltonu v Massachusetts dosiahol ako prvoročiak priemery hodné ostrieľaného univerzála - 16,7 bodu, 6,3 asistencie a 6,2 doskoku na zápas. Kombináciu priemerov 16,0 bodu, 6 doskokov a 6 asistencií pred ním pri vstupe do NBA predviedli iba Oscar Robertson a Magic Johnson. Začiatkom mája Carter-Williams podstúpil operáciu pravého ramena. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies