NBA: Calderón do Los Angeles Lakers

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 10:30 • 2 min
NBA: Calderón do Los Angeles Lakers

LOS ANGELES - Josého Calderóna a dva výbery v druhom kole draftu získal klub basketbalovej NBA Los Angeles Lakers výmenou so Chicagom, ktoré si robí priestor pod platovým stropom na zmluvu s Dwyanom Wadom.

slovakia

left justify in out

Referovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na nemenovaný zdroj. Kalifornčania sa v rámci obchodu údajne vzdali práva na hráča, ktorý zatiaľ nepôsobí v NBA. Tridsaťštyriročný španielsky rozohrávač Calderón sa v Chicagu ocitol len pred dvoma týždňami po dvoch sezónach v New Yorku Knicks. V tej uplynulej mal priemery 7,6 bodu a 4,2 asistencie na zápas.


Lakers po odchode Kobeho Bryanta budujú tím mladíkov vystužený skúsenejšími basketbalistami, ako sú Luol Deng či Timofej Mozgov. Zostať by mali obmedzení voľní hráči Jordan Clarkson a Tarik Black. Calderón je pred posledným rokom zmluvy, ktorá mu zaručuje príjem 7,7 milióna dolárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies