NBA Café od jesene už aj v Barcelone

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 11:05 • 2 min
NBA Café od jesene už aj v Barcelone

NEW YORK - Vychutnať si drink či dobré jedlo v prostredí dýchajúcom severoamerickou NBA už nebude problém ani pre basketbalových fanúšikov v Európe. NBA Café totiž na jeseň otvorí svoju prvú filiálku aj na starom kontinente, a to priamo na ikonickej promenáde La Rambla v španielskej Barcelone.

slovakia

left justify in out

Na ploche s rozlohou tisícdvesto metrov štvorcových ponúkne NBA Café Barcelona okrem rôznych pokrmov a nápojov aj mnoho pamätných snímok, memorabílií a rozličný tovar pre fanúšikov. Dominantou zariadenia bude nad barom zavesená "kocka", takže kdekoľvek sediacim priaznivcom neunikne nič dôležité z diania v NBA. Okrem typicky amerických jedál sa bude v podniku ponúkať aj miestna a stredomorská kuchyňa. Prvú pobočku mimo Spojených štátov otvorili v apríli 2014 vo filipínskej Manile, barcelonská by mala byť v prevádzke od októbra 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona