NBA: Bývalý stážista Clippers žaluje Sterlingovcov

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 11:34 • 2 min
NBA: Bývalý stážista Clippers žaluje Sterlingovcov

LOS ANGELES - Sterlingovci majú ďalší problém, bývalý stážista v Los Angeles Clippers žaluje majiteľov basketbalového klubu za neuhradenú mzdu.

slovakia

left justify in out

Frank Cooper tvrdí, že nedostal zaplatené, hoci pracoval 40 až 50 hodín týždenne. V roku 2012 absolvoval dvojmesačnú prax na úseku vzťahu s fanúšikmi, komunikoval napríklad s držiteľmi permanentiek a pomáhal pri organizovaní basketbalových kurzov. Od Sterling Family Trust žiada mzdu, odškodné a uhradenie právnych poplatkov, a to aj pre ďalších stážistov.

 

Donald Sterling má problémov vyše hlavy, nedávno odmietol dať súhlas s predajom Clippers a žaluje NBA pre porušenie jeho ústavných práv. Odvolal sa pri tom na protizákonnosť nahrávky jeho hádky s V. Stivianovou, v ktorom zazneli z jeho úst slová urážajúce čiernu rasu. Zverejnenie nahrávky spustilo celú aféru, komisár NBA Adam Silver mu na základe jej obsahu uložil doživotný zákaz pôsobenia v lige, pokutu 2,5 milióna dolárov a vyvinul na neho nátlak k predaju. Organizácia, ktorú vlastnil 33 rokov, má prejsť za 2 miliardy dolárov do rúk bývalého výkonného riaditeľa Microsoftu Steva Ballmera. Obchod  dohodla Sterlingova manželka Shelly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies