NBA: Bryantovi nevydržalo koleno, chýbať bude najmenej ďalších 6 týždňov

NETKY.SK • 20 December 2013, 08:56 • 2 min
NBA: Bryantovi nevydržalo koleno, chýbať bude najmenej ďalších 6 týždňov

NEW YORK- Iba 11 dní po návrate po dlhej absencii pre zranenie sa hviezda NBA Kobe Bryant opäť na dlhšiu dobu odmlčí z paluboviek prestížnej basketbalovej profiligy.

slovakia

left justify in out

Opora Los Angeles Lakers odohrala iba 6 zápasov po návrate po operácii roztrhnutej achilovky, ale najnovšie na šesť týždňov Bryanta vyradilo zranenie kolena.

Tridsaťpäťročný veterán si zranil ľavé koleno v zápase proti Memphisu Grizzlies (96:92). Päťnásobný šampión NBA a 15-násobný účastník zápasu All star bude chýbať najmenej 6 týždňov. "Výsledky MRI ukázali fraktúru v ľavom kolene. Bude mimo najmenej šesť týždňov," uvádza sa v oficiálnom komuniké Lakers.

"Je to veľmi zlá správa. Tvrdo pracoval na návrate. Ale on sa vráti. Máme stále dosť hráčov a talentu, aby sme hrali dobré zápasy," citovala agentúra AP trénera kalifornského klubu Mikea D'Antoniho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies