NBA: Bryant sa už dávno necítil byť zdravší

NETKY.SK • 8 Október 2014, 11:41 • 2 min
NBA: Bryant sa už dávno necítil byť zdravší

LOS ANGELES - Pre uši zarytých fanúšikov basketbalových Los Angeles Lakers to musí byť tá najpríjemnejšia hudba - Kobe Bryant je po strastiplnej sezóne nazad v akcii a plný odhodlania.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný strieľajúci rozohrávač v pondelok 13 bodmi a 5 asistenciami za 21 minút prispel k víťazstvu svojho tímu v príprave nad Denverom 98:95. "Dobrý pocit, išlo to v pohode. Za posledné roky som sa necítil byť zdravší než teraz. Akoby som skutočne mohol robiť, čo sa mi zachcelo," podotkol Bryant podľa The Score. 

 

Päťnásobný víťaz NBA po osemmesačnej pauze spôsobenej operáciou achilovky zasiahol do diania po prvý raz až vlani v decembri a po šiestich dueloch si zranil ľavé koleno. Lakers bez svojho ťahúňa obsadili v Západnej konferencii v uplynulej sezóne predposlednú 14. priečku, z 82 zápasov vyhrali iba 27. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies