NBA: Bryant nepochybuje, že Lakers sa vrátia do play-off

NETKY.SK • 6 August 2015, 09:55 • 2 min
NBA: Bryant nepochybuje, že Lakers sa vrátia do play-off

LOS ANGELES - Dvojročným play-offovým suchotám basketbalistov Los Angeles Lakers v NBA odzvonilo. Aspoň podľa klubovej ikony Kobeho Bryanta, na ktorého čaká v "žlto-purpurovom" drese jubilejná 20. sezóna.

slovakia

left justify in out

"Rozhodne máme na to, aby sme sa prebojovali do play-off. Disponujeme niekoľkými mladými talentovanými hráčmi. Teraz skutočne netuším, ako do seba zapadnú jednotlivé dieliky skladačky, ale v tréningovom kempe sa to pokúsime spraviť. Rovnaká úloha čaká aj na ostatné tímy. Musíme spoznať naše silné stránky, aby sme ich na palubovke vedeli uplatniť, aj slabiny, ktoré sa pokúsime neodkrývať," uviedol päťnásobný víťaz NBA v rozhovore pre server Yahoo! Sports.


Na pleciach čoskoro 37-ročného Bryanta (nar. 23. augusta 1978) tradične bude najväčšia porcia zodpovednosti. Vinou zdravotných ťažkostí odohral v uplynulých dvoch nevydarených ročníkoch iba 41 zápasov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona