NBA: Bryant je fit, chce v Lakers Scotta a Anthonyho

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 10:36 • 2 min
NBA: Bryant je fit, chce v Lakers Scotta a Anthonyho

SANTA BARBARA - Cíti sa výborne, za trénera by privítal Byrona Scotta a za spoluhráča Carmela Anthonyho - Kobe Bryant kvituje črtajúce sa zmeny v basketbalovom klube Los Angeles Lakers.

slovakia

left justify in out

Kalifornský tím aj vinou Bryantovho zdravotného výpadku v uplynulej sezóne pretrpel najhoršiu základnú časť za posledných viac ako 50 rokov. S bilanciu 27 víťazstiev a 55 prehier premiérovo od ročníka 2004/2005 nepostúpil do play-off a tréner Mike D'Antoni rezignoval zo svojej funkcie.

 

V Los Angeles sa hovorí o príchode Carmela Anthonyho, ktorý ako voľný hráč rokoval aj s Lakers. "Teraz je to horúca téma, každý je zvedavý, kam pôjdu veľkí hráči. Možno by nám to prezradili čajové lístky. Nemám vám k tomu veľmi čo povedať. Nedisponujem takými informáciami," povedal Bryant v Santa Barbare, kde organizuje každoročný basketbalový kemp pre mládež. Za novinármi prišiel s asi hodinovým meškaním, sledoval záver semifinále futbalových majstrovstiev sveta medzi Argentínou a Holandskom. "Tak som sa ponáhľal do vašej príjemnej spoločnosti, že som nevidel koniec. Kto vyhral?" špásoval 35-ročný rozohrávač, ktorý krátko pred tým na sociálnej sieti vyjadril nadšenie z finálovej dvojice Argentína - Nemecko. 

 

Potom sa už vrátil k basketbalovým témam, konkrétne k Anthonymu: "Veľmi rád by som si s ním zahral, od olympijských hier v Pekingu si rozumieme." Bryant je nadšený tiež myšlienkou menovať za hlavného trénera Byrona Scotta, ktorého stihol v Lakers ešte ako aktívneho hráča. "Bol mojím mentorom, keď som začínal, takže som mu musel nosiť šišky a vybavovať za neho všelijaké veci. V tých rokoch sme si boli veľmi blízki," nestrácal dobrú náladu Bryant. 

 

Pokiaľ ide o jeho zdravie, zdá sa byť všetko poriadku. "Fyzicky sa cítim výborne. Pri tréningu na koleno či achilovku nemyslím," uviedol veterán s 18 sezónami v NBA na konte a pridal ešte odkaz svojmu tímovému kolegovi Pauovi Gasolovi, ktorý sa ako voľný hráč tiež rozhoduje o svojej budúcnosti: "Lopta je na tvojej strane. Je to iba na tebe, ale neber to ako nejaké bremeno." Na záver dodal: "Som si istý, že keby sme mali Carmela, pomohlo by mu to rozhodnúť sa." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies