NBA: Bryant bol na súkromnej večeri s Jordanom

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 09:05 • 2 min
NBA: Bryant bol na súkromnej večeri s Jordanom

BEVERLY HILLS - Kobe Bryant a Michael Jordan, súčasná a bývalá hviezda svetového basketbalu, zašli na večeru do vychyteného podniku v Beverly Hills.

slovakia

left justify in out

Päťnásobný víťaz NBA v drese Los Angeles Lakers a šesťnásobný vo farbách Chicaga mali v reštaurácii Mastro's Steakhouse k dispozícii súkromnú miestnosť na nerušený dialóg. "Nie je známe, koľko večera trvala a kto ju platil," glosoval na účet multimilionárov server TMZ Sports, ktorý správu priniesol.

 

Bryant s nekorunovaným najlepším basketbalistom všetkých čias Jordanom sú už nejaký čas priateľmi. Kobe, ktorý v auguste oslávi 36. narodeniny, vinou zranení odohral vo vrcholiacej sezóne iba 177 minút v šiestich zápasoch. Jeho Lakers obsadili v Západnej konferencii predposlednú 14. priečku, keď z 82 zápasov vyhrali iba 27. Teraz hľadajú trénera i nových hráčov do tímu, v ktorom má "mamba čierna", ako Bryanta podľa prudko jedovatého a najrýchlejšieho hada na svete prezývajú, stále vážne slovo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies