NBA: Bosh pokračuje v Miami, dostane 118 miliónov USD

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 09:00 • 2 min
NBA: Bosh pokračuje v Miami, dostane 118 miliónov USD

MIAMI - Basketbalisti Miami Heat neprídu po odchode LeBrona Jamesa aj o ďalšiu hviezdu. Na novej päťročnej zmluve na 118 miliónov dolárov sa s klubom dohodol Chris Bosh. Pod podmienkou anonymity to prezradili pre AP dva nezávislé zdroje. Obe strany ešte oficiálne nepotvrdili dohodu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný pivot vypovedal koncom júna Heat doterajší kontrakt platný ešte na dva roky, počas ktorých mal zarobiť 42 miliónov dolárov. Stal sa voľným hráčom a mohol rokovať aj s ďalšími klubmi. O Bosha bol veľký záujem v Houstone, hráča neobmäkčilo ani ponúkaných 88 miliónov dolárov počas štyroch rokoch. Napokon sa dohodol s Miami na pokračovaní spolupráce - už za nových podmienok. 

 

Bosh pôsobí v Miami od roku 2010 a dvakrát sa s Heat stal šampiónom NBA. Koniec v klube už oznámil LeBron James, ktorý sa vracia do Clevelandu. Vedenie floridského tímu teraz rokuje o zotrvaní Dwyana Wadea. "Už viem, kde budem hrať," naznačil Wade, ale nič bližšie neoznámil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies