NBA: Bosh netají, že v Miami ho udržal kráľovský plat

NETKY.SK • 21 Október 2014, 15:13 • 2 min
NBA: Bosh netají, že v Miami ho udržal kráľovský plat

MIAMI - Po návrate LeBrona Jamesa do Clevelandu sa "veľká trojka" basketbalového Miami mohla v lete rozpadnúť úplne, ale Chris Bosh napokon podpísal s Heat nový lukratívny kontrakt a naďalej bude hrávať po boku Dwyana Wada.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného amerického pivota lámal Houston, kde by s Dwightom Howardom vytvoril jednu z najlepších podkošových dvojíc v NBA, ale napokon rozhodli financie. Rockets núkali zlatému olympijskému medailistovi z Pekingu 2008 kontrakt na štyri roky za 88 miliónov dolárov, na Floride ho udržalo 118 miliónov za päť rokov.

 

"Ide o biznis, nie je v tom nič osobné. Myslím si, že sto percent hráčov by prijalo tú ponuku čo ja. Nejde síce vždy len o peniaze, ale logicky túžite vyťažiť maximálnu trhovú hodnotu. Ak už zdvihnete zadok a makáte na tom, aby ste sa dostali do tohto bodu čo ja, chcete byť za to patrične ohodnotení," poznamenal podľa Sun Sentinel skúsený ľavák, ktorý prišiel do Miami spoločne s LeBronom v roku 2010. Odvtedy dvakrát získal titul. V drese Heat má priemery 17,4 bodu a 7,4 doskoku. Pred príchodom do tepla pôsobil sedem sezón v Toronte. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies