NBA: Bird dúfa, že Westbrook bude MVP desať rokov

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 09:28 • 2 min
NBA: Bird dúfa, že Westbrook bude MVP desať rokov

INDIANAPOLIS - Aj legendárny basketbalista Larry Bird je unesený z fenomenálnych výkonov rozohrávača Oklahomy Russella Westbrooka. Líder Thunder dosiahol v nedeľu svoje ôsme triple-double od februárového Zápasu hviezd NBA, svoj výrazne oslabený tím drží na postupovej priečke do play-off a je jednoznačne najhorúcejším kandidátom na ocenenie pre najužitočnejšieho hráča súťaže (MVP).

slovakia

left justify in out

"Máme tu mladého človeka, ktorý sa počas kariéry boril s vážnymi zdravotnými problémami. Ale vždy, keď vybehne na palubovku, máte istotu, že vydá zo seba sto percent. Útočí, nemá strach a hrá jednoducho tak, ako by sa malo hrať. Patrí mu všetka moja česť. Dúfam, že MVP bude desaťkrát po sebe," vyjadril sa pre ESPN 58-ročný Bird, v súčasnosti prezident basketbalových operácií v klube Indiana Pacers.


Člen legendárneho amerického "Dream Teamu" na olympijských hrách v Barcelone 1992 bol celú kariéru verný farbám Bostonu, v drese ktorého získal tri tituly šampióna NBA a z ocenenia pre najužitočnejšieho hráča súťaže sa radoval trikrát (1984 - 1986).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies