NBA: Bennett vstáva z popola, pripomenul Horacea Granta

NETKY.SK • 13 Október 2014, 10:49 • 2 min
NBA: Bennett vstáva z popola, pripomenul Horacea Granta

MINNEAPOLIS - Anthony Bennett sa v uplynulej sezóne basketbalovej NBA zaradil medzi najhorších nováčikov všetkých čias, ale po prestupe z Clevelandu do Minnesoty mu svitá na lepšie časy.

slovakia

left justify in out

Kanadský krídelník, ktorý ako prvoročiak dosiahol žalostné priemery 4,2 bodu a 3 doskoky na zápas, v novom pôsobisku v rámci prípravy na nový ročník predvádza podstatne lepšie výkony. Dvadsaťjedenročný Toronťan sa v stretnutí proti Philadelphii (116:110) prezentoval 13 bodmi a 8 doskokmi.

 

"Ukázal presnú ruku zo stredných vzdialeností, výborné pohyby na 'poste' a silu pri doskakovaní," opatrne chvália 203 cm vysokého Bennetta zámorské médiá. Dokonca ho prirovnali k Horaceovi Grantovi, ktorý okrem razantného doskakovania bol medzi fanúšikmi v 90. rokoch takisto ľahko rozpoznateľný vďaka "potápačským" ochranným okuliarom. Z basketbalového hľadiska mu však Bennett nesiaha ani po členky, bývalý skvelý pivot totiž získal po Jordanovom boku v Chicagu tri majstrovské prstene v rokoch 1991 - 1993, štvrtý triumf pridal v drese Los Angeles Lakers v sezóne 2000/2001. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies