NBA: Barnesom lomcovali emócie, dostal pokutu

NETKY.SK • 15 November 2013, 10:18 • 2 min
NBA: Barnesom lomcovali emócie, dostal pokutu

LOS ANGELES - Divadlo po vylúčení v stredajšom zápase s Oklahomou a vulgárny slovník v následnom komentári na sociálnej sieti budú stáť krídelníka basketbalových Los Angeles Clippers Matta Barnesa 25-tisíc dolárov.

slovakia

left justify in out

Podľa vedenia súťaže Barnes príliš naťahoval svoj odchod do šatne a aj jeho reakcia na Twitteri ešte počas trvania zápasu, ktorú ale ihneď zmazali, bola neprimeraná a navyše mala rasistický podtón. Autor sa za ňu po chvíli ospravedlnil.

Barnes sa ujal roly pomstiteľa po podkošovom súboji o loptu v závere prvého polčasu medzi Blakom Griffinom a Sergem Ibakom, keď zostala ruka hosťujúceho španielskeho krídelníka pod pazuchou domáceho a Ibaka svojho soka "odhodil". Barnes oboma rukami sotil španielskeho reprezentanta do hrude. Ibaka reagoval zovretou päsťou namierenou proti domácemu zlému mužovi, ale nezaútočil. Oboch kohútov vylúčili, Griffin dostal technickú osobnú chybu. Domáci krídelník si pri predčasnom odchode do šatne cestou nahnevane vzal so sebou z hľadiska jedného zo svojich malých synov. 

"Spravil som chybu, keď som sotil Ibaku a keď som napísal, čo som napísal. Nechal som sa uniesť emóciami. Slová, ktoré som zvolil, ku mne nepatria. Bolo to odo mňa v danej situácii sebecké, najmä keď chlapci stále bojovali na palubovke a statočným výkonom dosiahli víťazstvo nad silným súperom. Mohol by som tvrdiť, že sa niekto nabúral do môjho konta, ale to nie je môj štýl. Beriem na seba plnú zodpovednosť," povedal Barnes.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies