NBA: Barnes vulgárne vynadal Hardenovej matke, zaplatí 50-tisíc USD

NETKY.SK • 9 Máj 2015, 12:33 • 2 min
NBA: Barnes vulgárne vynadal Hardenovej matke, zaplatí 50-tisíc USD

LOS ANGELES - Kuriózny incident poznačil sériu play off zámorskej NBA medzi basketbalistami Los Angeles Clippers a Houstonom Rockets. Krídelník Clips Matt Barnes počas stredajšieho duelu v Houstone vulgárne vynadal diváčke, ktorou, ako sa neskôr ukázalo, bola matka domácej hviezdy Jamesa Hardena.

slovakia

left justify in out

Vedenie NBA za to Barnesa potrestalo finančnou pokutou 50.000 dolárov. Elitný obranca sa po piatkovom súboji v Los Angeles, ktorí Clippers vyhrali vysoko 124:99 a ujali sa vedenia v sérii 2:1 na zápasy, bránil s vyhlásením, že nevedel, že ide o Hardenovu matku.

 

Tridsaťštyriročný Barnes má bohatú históriu incidentov s fanúšikmi. V januári musel zaplatiť 25.000 USD za to, že vulgárne vynadal fanúšikovi v Toronte. Vlani v decembri hodil po priaznivcovi Denveru fľašu s vodou, dostal za to jednozápasovú suspendáciu a pokutu 50.000 dolárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies