NBA: Barnes podporil násilie, dostal pokutu 35-tisíc

NETKY.SK • 18 Január 2016, 11:18 • 2 min
NBA: Barnes podporil násilie, dostal pokutu 35-tisíc

NEW YORK - Americký basketbalista Matt Barnes zaplatí za svoju prostorekosť pokutu 35.000 dolárov. Vedenie zámorskej NBA potrestalo krídelníka Memphisu Grizzlies za jeho slová, ktorými podľa disciplinárnej komisie podporil násilie.

slovakia

left justify in out

Barnes mal v októbri fyzický stret s trénerom New Yorku Knicks Derekom Fisherom. Bývalí spoluhráči sa nemajú v láske od momentu, keď Barnesova manželka po rozchode s ním začala žiť v jednej domácnosti s Fisherom.

 

Vzájomný konflikt vyvrcholil počas októbrového súboja medzi Grizzlies a Knicks, počas ktorého sa obaja dostali do strkanice. Barnes vtedy dostal dvojzápasový dištanc.

 

Pred sobotňajším duelom, v ktorom Memphis zdolal New York 103:95, si Barnes nedal servítku pred ústa a povedal: "Násilie nikdy nie je odpoveďou, ale niekedy je." Jeho slová sa nepáčili vedeniu ligy a kontroverznému hráčovi naparilo pokutu. "Vyjadrenia Matta Barnesa sa nezhodujú s pohľadom NBA na danú problematiku. NBA odsudzuje násilie v akejkoľvek podobe," uvádza sa v stanovisku profiligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies