NBA: Autor košu z najväčšej diaľky Baron Davis sa chce po rokoch vrátiť do hry

NETKY.SK • 13 Január 2016, 10:15 • 2 min
NBA: Autor košu z najväčšej diaľky Baron Davis sa chce po rokoch vrátiť do hry

NEW YORK - Rozohrávač v útlmovej fáze kariéry Baron Davis je po vážnom zranení už pripravený na návrat do veľkého basketbalu aj NBA. Ukázať sa po 20. januári chce v zatiaľ neznámom tíme farmárskej D-League a zabojovať o comeback do najlepšej ligy sveta, tvrdí server FOX Sports. Špekuluje sa o Dallase.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Davis absentuje v dianí od 6. mája 2012, keď si ako hráč New Yorku vo štvrtom stretnutí 1. kola play-off proti Miami roztrhol predný skrížený a vnútorný bočný väz v pravom kolene.

 

V NBA odohral dovedna 835 stretnutí v základnej časti s priemerom 16,1 bodu a 7,2 asistencie na zápas. Sedemnásteho februára 2001 sa preslávil košom z dosiaľ najväčšej diaľky v histórii súťaže, keď ešte ako hráč Charlotte strelou z 27 metrov jednou rukou z ľavého rohu ihriska prekvapil nielen súpera z Milwaukee.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies