NBA: Anthony už teraz vie, že New York nezíska titul

NETKY.SK • 13 August 2014, 11:01 • 2 min
NBA: Anthony už teraz vie, že New York nezíska titul

NEW YORK - Carmelo Anthony najprv podpísal s New Yorkom nový kontrakt na päť rokov a 124 miliónov dolárov a potom vyhlásil, že Knicks sa v nasledujúcej sezóne nedočkajú prvého titulu v basketbalovej NBA od roku 1973.

slovakia

left justify in out

"Je to niečo, čo si vyžaduje určitý čas, a všetko od vedenia klubu po hráčov musí do seba zapadnúť. Je pred nami veľa práce, ale to ma motivuje. Viem, že môžeme začať budovať základy niečoho veľkého," uviedol podľa ESPN 30-ročný hviezdny krídelník, ktorého plat spoločne s výdavkami za ďalšieho tridsiatnika Amar'eho Stoudemira (23 410 988 USD v ročníku 2014/2015) zabránil Knicks získať do kádra ďalšie zvučné meno. 

 

Anthony mal v uplynulom ročníku priemery 27,4 bodu a 8,1 bodu na zápas, ale s New Yorkom sa ani nepozrel do play-off. Novým koučom tímu sa stal ešte v minulej sezóne aktívny hráč Derek Fisher. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies