NBA: Anthony na odchode z New Yorku, Gay zostáva v Sacramente

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 13:35 • 2 min
NBA: Anthony na odchode z New Yorku, Gay zostáva v Sacramente

NEW YORK - Klub zámorskej basketbalovej NBA New York Knicks podľa všetkého čoskoro príde o svojho najlepšieho hráča. Hviezdny krídelník Carmelo Anthony sa podľa správ viacerých amerických médií rozhodol nevyužiť opciu na posledný rok svojho kontraktu s tímom z Madison Square Garden a v lete si otestuje trh neobmedzených voľných hráčov.

slovakia

left justify in out

V pondelok sa tak oficiálne stane aj napriek tomu, že Anthony by v sezóne 2014/15 zarobil v drese Knicks 24 miliónov dolárov. Druhý najlepší strelec uplynulej základnej časti (priemer 27,4 bodu na zápas) bol však už dlhšie nespokojný s výsledkami tímu, ktorý chýbal tento rok v play off. Jeho nasledujúcim pôsobiskom by mohlo byť Chicago. Bulls majú o elitného krídelníka veľký záujem, konkurovať im v boji o jeho služby bude údajne Dallas, Houston a Miami, ktoré neuspelo v nedávno skončenom finále proti San Antoniu.

 

Dres nebude meniť Rudy Gay. Univerzálny krídelník oznámil, že využije opciu na posledný rok zmluvy a naďalej tak bude pôsobiť v tíme Sacramento Kings. Do hlavného mesta Kalifornie prišiel v priebehu sezóny z Toronta a ihneď sa stal najlepším strelcom tímu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies