NBA: Anthony dostal od Knicks maximálnu ponuku, za päť rokov zarobí 130 miliónov

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 11:42 • 2 min
NBA: Anthony dostal od Knicks maximálnu ponuku, za päť rokov zarobí 130 miliónov

NEW YORK - Phil Jackson neváhal spolu s generálnym manažérom basketbalových New York Knicks Stevom Millsom nasadnúť na lietadlo z východného na západné pobrežie USA, aby ponúkol Carmelovi Anthonymu zmluvu na päť rokov v maximálnej možnej hodnote takmer 130 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Anthony je po uplynulej sezóne voľný hráč, ale Knicks na čele s prezidentom Jacksonom dali lukratívnym návrhom jasný signál, že si ho chcú udržať. Všetky nové zmluvy v NBA sa môžu podpisovať až od 10. júla.

 

Paradoxom je, že delegácia z Madison Square Garden musela ísť za Anthonym do Los Angeles, kde sa krídelník stretol so zástupcami konkurenčných Lakers. Práve v tomto klube Jackson zanechal nezmazateľnú trénerskú stopu piatimi titulmi. 

 

Anthony tento týždeň už rokoval aj s Chicagom, Houstonom a Dallasom, ale podľa pravidiel NBA má právo najvyššej ponuky jeho doterajší zamestnávateľ. Konkurenti nemôžu dať ani 100 miliónov USD. Jackson by privítal, keby sa 30-ročný Anthony uspokojil s nižšou cifrou a samotný hráč je ochotný ísť pod cenu, ale chce mať okolo seba víťazný tím. 

 

Do New Yorku prišiel Anthony vo februári 2011 v rámci výmeny s Denverom. V uplynulej sezóne sa mu prvý raz v 11-ročnej kariére stalo, že si nezahral v play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies