NBA: Anthony chce v Riu zavŕšiť zlatý hetrik

NETKY.SK • 6 Október 2014, 12:35 • 2 min
NBA: Anthony chce v Riu zavŕšiť zlatý hetrik

GREENBURGH - Tridsiatnik Carmelo Anthony túži s basketbalovou reprezentáciou USA zavŕšiť zlatý olympijský hetrik na hrách v brazílskom Riu de Janeiro 2016, po ktorých by zavŕšil svoje účinkovanie v národnom tíme.

slovakia

left justify in out

"Chcel by som hrať na mojej štvrtej olympiáde, aj keď pripúšťam, že k tomu vedie ešte dlhá cesta. Vážne zranenie nohy Paula Georgea v augustovom prípravnom zápase Američanov nič nezmenilo na mojej túžbe reprezentovať," poznamenal podľa Newsday skúsený krídelník, ktorý v júli podpísal s New Yorkom Knicks nový kontrakt na päť rokov za 124 miliónov dolárov. 

 

Anthony bol nielen pri amerických zlatých olympijských medailách v Londýne 2012 a Pekingu 2008, ale zažil aj bronzové sklamanie pod piatimi kruhmi v Aténach 2004. Na troch OH odohral dovedna 23 stretnutí s priemermi 10,4 bodu a 3,6 doskoku na jeden duel. 

 

USA reprezentoval brooklynský rodák aj na MS v Japonsku 2006, kde sa mu ušlo iba tretie miesto. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona