NBA: Aldridge si vybral San Antonio, Jordan do Dallasu

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 11:18 • 2 min
NBA: Aldridge si vybral San Antonio, Jordan do Dallasu

NEW YORK - Preťahovačku o najžiadanejšieho hráča na letnej prestupovej burze v basketbalovej NBA LaMarcusa Aldridgea vyhralo San Antonio.

slovakia

left justify in out

Podľa Yahoo! Sports podpíše pod košom operujúci krídelník zmluvu so Spurs na štyri roky s príjmom 80 miliónov dolárov. Čoskoro 30-ročný rodák z Dallasu (nar. 19. júla 1985) po deviatich sezónach opúšťa Portland, za ktorý v 648 zápasoch základnej časti dosahoval priemery 19,4 bodu a 8,4 doskoku na jeden duel. Aldridge v novom tíme vytvorí údernú podkošovú dvojicu s ostrieľaným veteránom Timom Duncanom a pokúsi sa o zisk svojho premiérového titulu v kariére.


Veľmi podobnú zmluvu ako Aldridge dostane aj DeAndre Jordan v Dallase. Čoskoro 27-ročný center (nar. 21. júla 1988) po siedmich ročníkoch v drese Los Angeles Clippers a životnej sezóne (priemery 11,5 bodu, 15 doskokov a 2,2 bloku) sa rozhodol skúsil šťastie na trhu s voľnými hráčmi. "Sľúbili sme mu, že ak sa rozhodne pre nás, všetko sa bude točiť okolo neho a stane sa jednou z tvárí klubu. On je typ hráč, ktorý môže pravidelne dávať 20 bodov a doskakovať 20 lôpt. Len dosiaľ nemal príležitosť," citoval Bleacher Report slová majiteľa Mavericks Marka Cubana.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies