NBA: Ak Pierce zostane vo Washingtone, variť mu bude šéfkuchár

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 17:57 • 2 min
NBA: Ak Pierce zostane vo Washingtone, variť mu bude šéfkuchár

WASHINGTON - Vydarenú sezónu má za sebou basketbalový veterán Paul Pierce, ktorý s Washingtonom postúpil do semifinále Východnej konferencie NBA. Wizards by si 37-ročného amerického krídelníka radi udržali, ale bývalý hráč Brooklynu a Bostonu sa ešte nerozhodol, či si uplatní opciu v zmluve. Ak by v metropole USA zostal, v nasledujúcej sezóne zarobí 5,5 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Za Pierceovo zotrvanie sa najnovšie prihovoril aj vychýrený šéfkuchár José Andrés. "Paul Pierce, ak zostaneš vo Washingtone ešte rok, osobne ti budem raz do mesiaca večer variť," napísal na Twitteri 45-ročný Američan pochádzajúci zo Španielska, ktorý vlastní vychytené reštaurácie vo Washingtone, v Beverly Hills, Las Vegas, South Beach či portorickom Dorade.

 

S Bostonom víťaz NBA 2008 Pierce v tohtoročnom play-off uplatnil svoje bohaté skúsenosti, dosiahol v ňom priemery 14,6 bodu a 4,2 doskoku pri 52,4-percentnej úspešnosti streľby za tri body. V základnej časti mal priemer 11,9 bodu na jeden duel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona