NBA: Adams si von na pomoc vezme sestru - zlatú guliarku

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 10:23 • 2 min
NBA: Adams si von na pomoc vezme sestru - zlatú guliarku

OKLAHOMA CITY - Steven Adams z Oklahomy sa dostal do druhého tímu najlepších nováčikov v basketbalovej NBA, čo na jeho rodnom Novom Zélande vyvolalo patričný ošiaľ. Dvadsaťročný pivot je podľa vlastných slov vo svojej vlasti pod drobnohľadom a nebude to mať v lete jednoduché.

slovakia

left justify in out

"Pobyt doma bude rozhodne zaujímavý. Ľudia u nás sú obrovskými fanúšikmi Thunder, čo je úžasné. Nemám šancu prejsť sa po ulici len tak inkognito. Vlastne som si kúpil kuklu na tvár, takže by som si ju mohol nasadiť. Ale bude to zrejme vyzerať smiešne, lebo vonku chcem tráviť veľa času. Doma je mnoho reštaurácií, v ktorých sa rád v pokoji najem, ale teraz to bude podstatne náročnejšie," priznal v rozhovore pre NewsOK rodák zo šesťdesiattisícového mesta Rotorua, ktorý je mladší brat dvojnásobnej zlatej olympioničky a mnohonásobnej majsterky sveta vo vrhu guľou Valerie. "Dobrý nápad vziať ju von so sebou. Vie byť agresívna, bum bum bum a spraví s každým krátky proces," povedal s úsmevom Adams. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies