Naya Rivera zo seriálu Glee sa vydala za herca Ryana Dorseyho

NETKY.SK • 23 Júl 2014, 17:40 • 2 min
Naya Rivera zo seriálu Glee sa vydala za herca Ryana Dorseyho

MEXIKO - Americká herečka a speváčka Naya Rivera, známa ako Santana Lopez zo seriálu Glee (2009), sa vydala za herca Ryana Dorseyho.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa zosobášila 19. júla v Cabo San Lucas v Mexiku za prítomnosti niekoľkých rodinných príslušníkov. „Cítime sa byť požehnaní tým, že sme sa mohli spojiť ako manžel a manželka. Náš výnimočný deň nám bol predurčený a priniesol nám všetko, čo sme si kedy mohli priať,“ povedala pre magazín People rodáčka z Kalifornie.

 

Rivera a Dorsey sa zoznámili pred štyrmi rokmi v Los Angeles. Dlhý čas však boli iba priatelia. Dvadsaťsedemročná herečka bola predtým zasnúbená s americkým rapperom Big Seanom. V apríli však zásnuby zrušili. 

 

Naya Rivera je známa najmä zo seriálu Glee, v ktorom stvárňuje roztlieskavačku Santanu. V rokoch 2002 – 2006 si zahrala v niekoľkých epizódach The Bernie Mac Show (2001 – 2006). Menšie úlohy si vyskúšala aj v ďalších televíznych projektoch. V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého by mala tento rok vydať svoj debutový album. Z neho vlani predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje spomínaný Big Sean. Ryan Dorsey si zahral napríklad v niekoľkých krátkometrážnych filmoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies