Naya Rivera a Ryan Dorsey sa stali rodičmi

NETKY.SK • 30 September 2015, 17:30 • 2 min
Naya Rivera a Ryan Dorsey sa stali rodičmi

BRATISLAVA - Americká herečka a speváčka Naya Rivera, známa ako Santana Lopez zo seriálu Glee (2009 - 2015), a jej manžel, herec Ryan Dorsey, sa stali rodičmi. Chlapec, ktorého meno zatiaľ nie je známe, prišiel na svet ešte v auguste v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Informácie prezradili nemenované zdroje americkému týždenníku Us Weekly s tým, že dvojica sa z prvého potomka veľmi raduje.


Rivera a Dorsey sa zosobášili 19. júla 2014 v Cabo San Lucas v Mexiku. Herečka bola predtým zasnúbená s americkým rapperom Big Seanom. Vlani v apríli však zásnuby zrušili.

 

 

We were blown away by how beautiful our cake for the baby shower was! @hansencakes turned my favorite childhood book into a sweet treat!

Fotka uverejnená používateľom Naya Rivera Dorsey (@nayarivera),


Dvadsaťosemročnú rodáčku z Kalifornie Nayu Riveru môžu diváci a diváčky poznať aj zo seriálu The Royal Family (1991- 1992), v ktorom stvárňovala Hillary Winston. V rokoch 2002 až 2006 sa predstavila v niekoľkých epizódach The Bernie Mac Show (2001 - 2006). Menšie úlohy si vyskúšala aj v ďalších televíznych projektoch. V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého by mala vydať svoj debutový album. Z neho predvlani predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje spomínaný Big Sean.


Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona