Naya Rivera a Big Sean nečakane zrušili zasnúbenie

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 09:52 • 2 min
Naya Rivera a Big Sean nečakane zrušili zasnúbenie

LOS ANGELES - Americký rapper Big Sean zrušil zasnúbenie s herečkou a speváčkou Nayou Riverou, s ktorou tvoril pár od apríla minulého roka. Dvojica sa zasnúbila v októbri.

slovakia

left justify in out

"Sean po dlhom a starostlivom zvažovaní spravil ťažké rozhodnutie a zrušil svadbu. Nedávne špekulácie a obvinenia zo strany takzvaných alebo falošných zdrojov sú nepravdivé. Sean želá Nayi len to najlepšie a naďalej dúfa, že dokážu riešiť svoje problémy v súkromí. Viac sa k tejto téme nebudeme vyjadrovať," uviedol rapperov hovorca.

 

Big Sean zrušil zasnúbenie krátko po tom, čo magazín Star napísal, že rapper údajne svoje priateľku podviedol a tá následne zrušila zasnúbenie. "Sean Nayu nepodviedol a tieto tvrdenia sú absolútne nepravdivé," uviedol pre magazín Us Weekly nemenovaný zdroj z rapperovho okolia, ktorý dodal, že zásnuby zrušil Big Sean. 

 

Dvadsaťsedemročná Naya Rivera je známa najmä ako Santana Lopez zo seriálu Glee (2009). V roku 2011 podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom Columbia Records, prostredníctvom ktorého by mala tento rok vydať svoj pripravovaný debutový album. Z neho zatiaľ predstavila singel Sorry, v ktorom hosťuje práve Big Sean. Rapper, občianskym menom Sean Michael Leonard Anderson, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2007, keď vydal Finally Famous: The Mixtape. Debutový album s názvom Finally Famous vydal v roku 2011, vlani naň nadviazal druhou štúdiovkou Hall Of Fame. Obe nahrávky sa dostali v americkom rebríčku Billboard 200 najvyššie na tretiu priečku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona