Navštívte kúpalisko: Vincov les

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 10:00 • 2 min
Navštívte kúpalisko: Vincov les

SLÁDKOVIČOVO - Termálne kúpalisko Vincov les sa nachádza na južnom Slovensku pri štátnej ceste Galanta - Sládkovičovo, približne 55 kilometrov od Bratislavy. V areáli sa nachádza termálny vrt, z ktorého vyteká termálna voda s teplotou 62 °C. Mnohí ľudia pripisujú tejto vode liečivé účinky a preto sem chodievajú s cieľom uzdraviť sa.

slovakia

left justify in out

Areál kúpaliska ponúka rekreačno-športové možnosti v piatich bazénoch. Pre plavcov je k dispozícii plavecký bazén 50 x 20 m s teplotou vody do 26 °C, ďalej sú tu dva rekreačné bazény s teplotou vody do 28 °C ako aj kľudový bazén s teplotou vody 38 °C (napustený termálnou vodou z vrtu). Pre deti je k dispozícii detský bazén s teplotou vody do 32 °C. Okrem vonkajších bazénov areál disponuje i vnútornými bazénmi (detský a relaxačný) v rámci rehabilitačno-relaxačného komplexu. Vnútorné bazény sú v prevádzke celoročne, pričom v zimnej sezóne, ktorá trvá spravidla od polovice septembra do konca mája je počas víkendov prístupný i vonkajší, termálny, kľudový bazén. V mesiacoch júl a august organizuje kúpalisko každý piatok i nočné kúpanie, v prípade vhodných poveternostných podmienok.

 

Okrem kúpania si môžete v areáli zahrať stolný tenis, futbal, volejbal či streetball. Pre deti sú k dispozícií hojdačky, šmykľavky, preliezky, pieskovisko a veľká skákacia trampolína. Svoje horolezecké schopnosti si môžete vyskúšať na malej lezeckej stene s rôznymi stupňami náročnosti, takzvanom boulderi. Ponúka sa aj možnosť stravovania v reštaurácií alebo vo viacerých bufetoch s rýchlym občerstvením.

 

V areáli sú vybudované sociálne zariadenia, sprchy, plochy na stanovanie, karavany, chatová oblasť, parkoviská pre osobné automobily a autobusy. Pri areáli kúpaliska je jazero vhodné na rybolov. V kongresovo-informačnom a relaxačnom centre je možnosť organizovať školenia, porady, či prezentácie.

 

Otváracie hodiny

Letná sezóna
Pondelok: 11:00 - 20:00
Utorok - Nedeľa: 9:00 - 20:00

Zimná sezóna
Pondelok: zatvorené
Utorok - Piatok: 14:00 - 20:00
Sobota - Nedeľa: 10:00 - 20:00

 

Vstupné

Dospelí: celodenný vstup: 5 eur , od 17h-19h: 2,50 eur

Deti, dôchodcovia, ZŤP: celodenný vstup: 2,50 eur , od 17h-19h: 2 eurá

Rodinná vstupenka (2 dospelí + 1 dieťa)

 

Parkovné

Osobné auto: 2 eurá

Motocykel: 1 euro

Bicykel: 0,30 centov

Autobus: 8,50 eur




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies